META HUNTER

A Meta Hunter készüléket a szervezet általános és funkcionális, aktuális állapotának szkennelésére és kimutatására és az esetlegesen szervekben, szövetben, sejtben, kromoszómában fokozatosan kialakuló abnormális állapotok nyomon követésére, helyreállítás támogatására fejlesztettek ki.
√ Teljesen automatizált, piktogramokkal kezelhető, leegyszerűsített szkennelés, amit bármelyik korosztály könnyen el tud sajátítani.
√ Non invazív (fájdalom mentes, behatolás nélkül)
√ A felmérés pontossága 83-96% között változik.
√ Összeszedett, koncentrált szoftver, 3D spirálban a szervezet 1400 pontján méri fel és veti össze a (50 etalon mappa) folyamatokat (120.000 változó), majd összeszedetten és lényegre törően megjeleníti az összképet.
√ Sajnos elváltozás alapján, ami sok esetben féleredményt ad!

Hasznos társ – általános állapotfelmérés és után követés:
1. Otthoni háztartásban, családban, baráti társaságokban
2. MLM cégeknek a megfelelő táplálékkiegészítők bemérése, követése
3. Coachok számára teljeskörű életviteli tanácsadásában.
4. Természetgyógyászok, masszőrök, más emberekkel foglalkozó terapeuták kezében
5. Pszichológusok, parapszichológusok, hipnoterapeuták állapotváltozás kimutatására
6. Dietetikusok, táplálkozási és (funkcionális) edzők számára diéták összeállításához
7. Sportolók számára személyre szabott terv optimalizálásában, regenerációban

A DNS mintából (köröm, haj stb) mérve és kezelve a pácienstől függetlenül is tudunk mérni és az állapoton javítani. Különösen hasznos ez kisgyermekes családoknál, ahol igen kényelmessé teszi a kezeléseket. A távkezelő kb 5500 km-ig teszi lehetővé a távoli kliens mérését és támogatását. A terméket betanítással együtt adjuk át.

Egészségmegőrzésre, megelőzésre, általános tanácsadására, bioinformációs készítmények készítésére javaslom. Kompatibilis ára, automatizált szoftvere a laikusok, családok, edzők, coachok..stb egyik jó választása lehet. Esetlegesen bekövetkezett elváltozások, teljes ok-okozati hátterének feltárására, lelki-érzelmi-mentális tényezők elemzésére 9D vagy Tracker X3 készüléket javaslom!

Meta Hunter START csomag tartalma

Alumínium táska • NLS eszköz • Bio-Induktor ( lézeres érzékelő) • USB kábel • Rezonancia kamra • Szoftver és Szoftver kulcs • Bio-Induktor védő • Kézikönyv, Használati útmutató • Alap betanulás

Készülék kérhető megfelelő számítógéppel, Távkezelővel, Bio-Induktor tartó állvánnyal, további (50 vagy 100 pár) Bio-Induktor védővel, kiterjesztett garanciával (3 év), HALADÓ kurzussal, folyamatos Műhelymunkával (kiértékelő sablonokkal, saját online felülettel (Adatbázis)) – megbeszélés szerint.

Szállítási idő: a fizetés kézhezvételétől számított 4-17 munkanap.
Garancia: 1-3 év
Képzés: pdf olvasás, lépésről lépésre online videók, igény szerint saját felhasználói felület, korlátlan kérdések whatsapp, mail és egyéb közösségi oldalakon, magyar nyelven
Folyamatos Műhelymunka: értékesítés után távoli segítségnyújtás technikai problémák megoldásához

Összevetve a nyugati országokból érkező hasonló technológiákkal, 1/4 – 1/8 áron kapható!
(Ez okból kifolyólag bizonyos kompromisszumokkal együtt, kiválóan alkalmazható)

A Meta Hunter NLS készülék rendelkezik minden nemzetközileg és az EU-ban szükséges és elfogadott minősítésekkel! A világ számos országában elismert komplementer gyógyászati eszköz. Magyarországon állapotfelmérő készüléknek minősül!

A Meta Hunter készülék Magyarországon nem minősül orvostechnikai eszköznek, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesít, hanem azok kiegészítője lehet bizonyos esetekben. Elsősorban olyan eszköz, ami segítséget nyújthat az ember egészségének megóvásában és megtartásában, közérzetének javításában.